Clătite delicioase pentru fiecare moment al zilei!

Madame B - cele mai delicioase clătite, oameni calzi, muzică relaxantă și o atmosferă plăcută

Madame B concept restaurant

Clătite delicioase.

Meniul Madame B. vă oferă opţiuni delicioase, pentru orice moment al zilei. Toate reţetele noastre au fost rafinate în timp de gusturile clienților noștri, cu ajutorul măiestriei în bucătărie a chefilor.
Gabi Martin: ,, Am mâncat aici de câteva ori şi am numai cuvinte de laudă. Locaţia are o alură misterioasă si placută, parcă te îndeamnă să descoperi deliciciile din meniu. Recomand acest local (My favorite dish is Dolce Pancakes).

Oameni primitori.

La Madame B veți întalni doar oameni zâmbitori și prietenoși care te primesc de fiecare dată cu brațele deschise. Este suficient să veniți o singură dată și cu siguranță vă veți întoarce cu drag la noi!
Iulian Cristian: ,,Locaţie lejeră cu personal plăcut si produse delicioase. Recomand pentru cei ce doresc ceva liniştit.”
Concept Madame B - oameni calzi si primitori
Muzică relaxantă la Madame B

Muzică relaxantă.

Ambientul intim este completat de o selecție de muzică relaxantă menită să favorizeze apropierea dintre oameni.
Claudia Ologeanu: ,,Liniştit, muzică discretă, ofertă culinară extrem de îmbietoare, diversă şi chiar gustoasă! Voi reveni!”

Atmosferă plăcută.

Atmosfera plăcută de la Madame B este unul dintre motivele pentru care clienții noștri aleg să vină cu familia, sau cu prietenii, pentru a savura împreună cele mai gustoase clătite din București, dar și pentru a sta la povești.
Carmen Leca: ,,Superb!!! Servirea ireproşabilă, atmosfera ambientală, caldă (îmbie la taifas). Meniul, la superlativ. Greu să alegi!!! Iar faptul că pe rafturi ai şi cărți, nimic nu te împiedică să ai parte de o lectură minunată. Felicitări Madame B!”
Ambient Madame B

Ți-e poftă de clătite?

 Hai la Madame B. și savurează cele mai delicioase clătite din București!*

*conform ratingurilor oferite de clienți!

Call Now Button