Clătite delicioase pentru fiecare moment al zilei!

 

Evenimente Corporate

Corporate Event

Evenimente corporate la Madame B.

Sărbătorește evenimentele importante ale companiei tale, la Madame B. Locaţia noastră se adresează companiilor mici sau mijlocii, care doresc un loc perfect pentru evenimente. Vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecărui eveniment, făcând parte din aceeaşi echipă, asigurându-ne împreună de succesul evenimentului corporate.
Madame B este opțiunea ideală pentru un eveniment a la carte!
Meniu Madame B

Meniu delicios.

Madame B vă oferă cele mai delicioase clătite, așa cum spun cei care au savurat preparatele realizate cu grijă în bucătărie de către chefii noștri. Fie că optați pentru clasicele crepes, sau vă e poftă de niște pancakes delicioase, fiecare clătită este rezultatul unui proces făcut cu pasiune și dedicație. De aceea, dacă sunteți în căutarea locului perfect pentru a organiza un eveniment, vă așteptăm cu drag la Madame B!
Meniul Madame B. vă oferă opţiuni delicioase, pentru gusturi rafinate!
Oameni Primitori la Madame B.

Oameni primitori.

La Madame B veți întalni doar oameni zâmbitori și prietenoși care te primesc de fiecare dată cu brațele deschise. Este suficient să veniți o singură dată și cu siguranță vă veți întoarce cu drag la noi!

La Madame B. fiecare moment petrecut alături de noi este o sărbătoare.
Atmosfera Relaxanta

Ambient relaxant.

Locaţia noastră se adresează companiilor mici sau mijlocii, care doresc un loc perfect pentru evenimente. Vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecărui eveniment, făcând parte din aceeaşi echipă, asigurându-ne împreună de succesul evenimentului corporate.
Spațiul de la Madame B este perfect compartimentat astfel încât se poate închiria pentru ședințe out of office, pentru mese cu colegii sau pentru întâlniri de afaceri. Oferim servicii de coffee break la ședințele out of office. Veți beneficia de intimitatea dorită, dar și de servicii excelente.

Sărbătorește evenimentele importante ale companiei tale, la Madame B. acolo unde ambientul intim este completat de o selecție de muzică relaxantă menită să favorizeze o mai bună comunicare intre membrii echipei.

Rezervări

Gustul și buna dispoziție vă sunt oferite din partea casei

Call Now Button