Clătite delicioase pentru fiecare moment al zilei!

 

Evenimente corporate la Madame B

Cele mai delicioase clătite din București / Evenimente / Evenimente corporate la Madame B
Evenimente Corporate la Madame B

Evenimente corporate la Madame B.

Evenimentele corporate reprezintă o modalitate excelentă de a încuraja comunicarea și unitatea în cadrul unei companii.

Locaţia noastră se adresează companiilor care doresc un loc perfect pentru evenimente care aduc laolaltă până la 22 de persoane. Vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor fiecărui eveniment în parte, asigurându-ne împreună de succesul acestuia.
Spațiul de la Madame B este perfect compartimentat astfel încât se poate închiria pentru ședințe off-site, pentru întâlniri de afaceri sau pentru orice alt tip de eveniment care presupune întărirea sinergiei echipelor în cadrul companiei. La noi veți beneficia de intimitatea dorită, dar și de servicii excelente.

Madame B este opțiunea ideală pentru un eveniment a la carte!
Meniu Madame B

Meniu delicios.

Cu o varietate de peste 50 tipuri de crêpes și pancakes, încercam să satisfacem de fiecare dată gustul desăvârșit al fiecăruia dintre oaspeții noștri. Respectul pentru calitatea produsului final vine odată cu ingredientele pe care le alegem, iar rețetele sunt alese cu grijă pentru a pune în valoare gustul fiecărui preparat. Fie că îți plac clătitele în stil franțuzesc (crêpes), fie că le preferi pe cele americane (pancakes), ai de unde alege: avem o mulțime de combinații de arome pentru toate gusturile!

Meniul Madame B. vă oferă opţiuni delicioase, pentru gusturi rafinate!
Oameni primitori la Madame B evenimente corporate a la carte

Oameni primitori.

La Madame B veți întalni doar oameni zâmbitori și prietenoși care te primesc de fiecare dată cu brațele deschise. Este suficient să veniți o singură dată și cu siguranță vă veți întoarce cu drag la noi!

La Madame B. fiecare moment petrecut alături de noi este o sărbătoare.

Ambient relaxant.

Atmosfera plăcută de la Madame B este unul dintre motivele pentru care clienții noștri revin de fiecare dată cu drag la noi, pentru a savura cele mai gustoase clătite din București, dar și pentru a sta la povești.

Sărbătorește evenimentele importante ale companiei tale, la Madame B. acolo unde ambientul intim este completat de o selecție de muzică relaxantă menită să favorizeze o mai bună comunicare intre membrii echipei.

Rezervări

Gustul și buna dispoziție vă sunt oferite din partea casei

Call Now Button