Clătite delicioase pentru fiecare moment al zilei!

Fie că vreți să organizați un eveniment de tip corporate, sau sunteți în căutarea locului perfect pentru a organiza o aniversare, vă invităm la Madame B pentru un eveniment inedit. Serviciile sunt excelente iar savoarea clătitelor noastre, la fel ca și platingul excepțional, va impresiona invitații.
Madame B - EVENIMENTE
Evenimentele corporate reprezintă o modalitate excelentă de a încuraja comunicarea și unitatea în cadrul companiei

Locaţia noastră se adresează companiilor care doresc un loc perfect pentru evenimente care aduc laolaltă până la 20 de persoane. Vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor fiecărui eveniment în parte, asigurându-ne împreună de succesul acestuia. Spațiul de la Madame B este perfect compartimentat astfel încât se poate închiria pentru ședințe off-site, pentru întâlniri de afaceri sau pentru orice alt tip de eveniment care presupune întărirea sinergiei echipelor în cadrul companiei.

evenimente la madame b
Ne place și dorim să încurajăm arta, cultura și dezvoltarea personală.

La Madame B veți găsi întotdeauna loc pentru pasiunea dumneavoastră. Fie că doriți să organizați o expoziție cu creațiile dumneavoastră, fie că aveți nevoie de un loc primitor unde să vă susțineți atelierele creative, workshopurile sau seminariile, noi vom avea grijă să nu vă lipsească nimic. De la servicii ireproșabile la un spațiu elegant și intim, Madame B se asigură de reușita dumneavoastră.

Aniversari la Madame B
Pregătim în mai puțin de 24 de ore lista noastră de propuneri și sugestii pentru a vă asigura o aniversare de neuitat.

Echipa noastră vă poate ajuta în organizarea evenimentului, pentru ca totul sa se desfășoare exact asa cum doriți. Prin urmare, vom stabili împreună toate detaliile legate de meniul evenimentului, categoriile de băuturi (dacă vor fi servite băuturi alcoolice sau nu) decorațiuni, muzică, și multe alte aspecte extrem de importante în organizarea unui eveniment.

Pregătești un eveniment?

Alte Evenimente la Madame B.

Banner image

Corporate Events

Read More
Banner image

Five o'clock

Read More
Banner image

Happy Birthay

Read More
Banner image

Family time

Read More

Experiența ta culinară.

Evenimente Madame B
Evenimente Madame B
Evenimente Madame B
Evenimente Madame B
Evenimente Madame B

Rezervări

Evenimente la Madame B

Comenzi telefonice

0746.030.670

5 minute de Piața Unirii

Splaiul Unirii, nr. 49, București

Completează formularul de mai jos:


Call Now Button