Clătite delicioase pentru fiecare moment al zilei!

Blog

Cele mai delicioase clătite din București / Blog  / Experiențe de neprețuit la Madame B.
Madame B. Oexperienta de neuitat

Experiențe de neprețuit la Madame B.

Unii oameni își găsesc momentele de fericire într-un weekend petrecut alături de acei prieteni vechi, cu care nu s-au întâlnit de ceva timp, povestind cele mai de preț amintiri trăite împreună. Unii tânjesc după un refugiu, departe de haos și aglomerație, doar ei cu gândurile lor, savurând o carte bună și un ceai delicios. Iar alții își găsesc momentul de bucurie într-o porție delicioasă de crepes sau pancakes, parcă făcută special să le amintească de copilărie sau de alte momente care le creionează un zâmbet subtil pe față. 🙂

Ce ați spune dacă ați găsi un loc perfect pentru toate cele enumerate mai sus? Un loc în care puteți sta la povești cu persoanele dragi sufletului vostru și, în același timp, o oază de liniște în care puteți să vă lăsați purtați de val printre paginile cărții preferate…

Ei bine, Madame B este în egală măsură o experiență culinară inedită, purtându-vă papilele gustative printre celebrele crepes din Nordul Franței, dar și printre vestitele pancakes-uri din America, cât și o experiență de neprețuit atunci când vine vorba despre o ieșire în oraș cu cei iubiți.

Cele mai delicioase clătite

Indiferent că vă gândiți la clătite încă de dimineață (după cum afirmă Kate Spade, ,,Eat PANcake for breakfast!’’) sau vi se face poftă în drum spre birou sau facultate, la Madame B. veți găsi o varietate de sortimente, de la clătite sărate cu somon sau brânză până la clătite dulci cu Kinder-Bueno, Oreo sau caramel și banane.

Puteți accesa meniu Madame B.aici. Menționăm faptul că, faţă de cele crepes, american pancakes sunt mai pufoase şi mai groase, cu alte cuvinte, o bucurie mai consistentă!

O carte pentru tine

Madame B. este mai mult decât o simplă ceainărie și clătitărie, ci este o experiență care îmbină delicii culinare cu momente create special pentru clienți. Este un refugiu în care puteți să vă deconectați de la agitația urbană, lăsându-vă purtați în poveștile din cărțile de la Madame B.

Evenimentul tău la Madame B.

Există momente în viață care merită sărbătorite, indiferent că discutăm despre o zi de naștere sau un eveniment corporate alături de colegii de la birou.

Tocmai de aceea, Madame B. vă este alături pentru a celebra experiențele care pentru voi contează. De altfel, vă provocăm în fiecare zi, la 5 o’clock, un moment de răgaz creat special pentru cei care iubesc frumosul sub toate formele lui, să descoperiți paleta noastră diversificată de ceaiuri.

Vă invităm așadar la clătite delicioase, ceai bun, lectură și discuții cu cei dragi vouă! 🙂

Până atunci…pentru voi care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viața?

Vă mulțumim pentru că sunteți lângă noi și ne susțineți! Aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!

Call Now Button