Clătite delicioase pentru fiecare moment al zilei!

Blog

Cele mai delicioase clătite din București / Blog  / Ai un eveniment de organizat?
Madame B - LOCUL IDEAL PENTRU EVENIMENTUL TAU

Ai un eveniment de organizat?

Locul inedit pentru un eveniment perfect

Ai un eveniment de sărbătorit? Madame B îți oferă cadrul perfect și îţi pregăteşte cele mai delicioase clătite din Bucureşti, pentru tine și toţi invitaţii tăi! Fie că vrei să organizezi un eveniment de tip corporate, sau ești în căutarea locului perfect pentru a organiza o aniversare, te invităm la Madame B pentru un eveniment inedit. Serviciile sunt excelente iar savoarea clătitelor noastre, la fel ca și platingul excepțional, te va impresiona. Clătitele sunt realizate dupa rețete frantuzești și americane, de tip crepes și pancake, meniul oferind peste 35 de sortimente pregătite cu grijă, oferind o experiență culinară sofisticată. Venim în întâmpinarea tuturor nevoilor tale și te ajutăm cu drag pentru ca evenimentul tău să fie unul despre care să se vorbească și care să fie apreciat.

Ce fel de eveniment îți dorești să organizezi la Madame B?

Corporate

Evenimentele corporate sunt o modalitate excelentă de a încuraja comunicarea și unitatea în cadrul unei organizații sau întreprinderi mici. Madame B îți oferă o experiență sofisticată atât culinară, cât și ambientală. Locaţia noastră se adresează companiilor mici sau mijlocii, care doresc un loc perfect pentru a organiza un eveniment corporate. Bucură-te de o experiență diferită alături de partenerii tăi de afaceri sau de echipa ta!

Aniversări

Madame B e locul perfect pentru petreceri aniversare atât pentru copii, cât și pentru adulți, și îţi pregăteşte cele mai delicioase clătite din Bucureşti pentru toţi invitaţii tăi. Pregătim în mai puțin de 24 de ore lista noastră de propuneri și sugestii pentru a vă asigura o aniversare de neuitat!

Sfaturi utile pentru organizarea unui eveniment

Cum să-ți alegi bugetul evenimentului

Bugetul presupune o listă a cheltuielilor estimate. Având o perspectivă asupra cheltuielilor, te poți orienta pentru când este cazul să aloci un buget mai mare sau mai mic în anumite direcții.

Câți invitați ai? Ce preferă ei să consume? Ar prefera clătite sărate sau clătite dulci, de tip pancake? Ce preferințe au invitații în ceea ce privește băuturile? Ar consuma băuturi naturale de tip fresh sau smoothie sau ar prefera mai degrabă băuturi acidulate? Ar prefera vin sau o băutură alcoolică mai tare?

Toate acestea ne ajută să facem un meniu care să le placă și care să îi impresioneze.

Decorul

Cel mai important aspect care influențează atmosfera unui eveniment este decorul, fiind elementul cu ajutorul căruia poți avea un impact pozitiv la nivel vizual asupra invitaților.

La Madame B decorul este unul elegant, care impresionează pe toți cei care ne calcă pragul. Pentru noi este important ca invitații noștri să se simtă cât mai bine atunci când își petrec timpul aici.

Din acest punct de vedere, un eveniment organizat la Madame B este un eveniment cu siguranță reușit.

Ambient musical

Media de vârstă este cel mai important factor in alegerea genului de muzică potrivit pentru petrecere. O medie de vârstă ridicată ar indica alegerea unui tip de muzică clasică și/sau lounge. O alternativă ar fi extrema opusă, cu muzica anilor 80-90 cu care publicul empatizează.

Ținem cont de dorințele și preferințele muzicale ale invitaților noștri, astfel încât evenimentele organizate la Madame B să fie cât mai reușite.

Call Now Button