Clătite delicioase pentru fiecare moment al zilei!

Blog

Cele mai delicioase clătite din București / Blog  / Madame B livrează cele mai delicioase clătite la domiciliu

Madame B livrează cele mai delicioase clătite la domiciliu

În industria HoReCa lucrează în prezent peste 300.000 de angajați care sunt afectați de situația actuală. De aceea este important ca bucătăriile restaurantelor să rămână deschise iar afacerile din industrie să se adapteze la noul context. Continuarea preparării mâncării și băuturilor pentru livrarea la domiciliu este o modalitate prin care restaurantele pot rămâne deschise și își pot păstra angajații.


Madame B își continuă activitatea prin livrare la domiciliu, respectând angajamentul cu privire la regulile și măsurile de siguranță emise de autorități.


În contextul noilor măsuri anunțate de Ministerul Afacerilor Interne și Grupul de Comunicare Strategică, prin care se suspendă servirea și consumul produselor alimentare și băuturilor în hoteluri, restaurante și cafenele, Madame B continuă să preia comenzi, pe care curierii de la Foodpanda și Takeaway (două dintre platformele de livrări pe care ne bazăm) vor continua să le livreze clienților nostri dragi, în cele mai sigure condiții. Mai mult, Madame B preia și comenzi direct în restaurant, numărul de telefon 0746030670, pentru livrare prin curierii proprii sau pentru ridicarea de către client a comenzii direct de la restaurant.
În acest fel, ne ajutați să trecem peste această perioadă dificilă pentru toate restaurantele din România.

Madame B oferă livrări la domiciliu

Cu o varietate de peste 50 de tipuri de crêpes și pancakes, încercăm să satisfacem de fiecare dată gustul desăvârșit al fiecăruia dintre oaspeții noștri. Fie că îți plac clătitele în stil franțuzesc (crêpes), fie că le preferi pe cele americane (pancakes), ai de unde alege: avem o mulțime de combinații de arome pentru toate gusturile! Continuăm să livrăm pentru voi cele mai delicioase clătite din București.
Mai mult, executăm și livrăm la comandă torturi de clătite, unele despre care clienții noștri spun că sunt dintre cele mai delicioase pe care le-au gustat vreodată.

tort de clatite cu crema de ciocolata

Cele mai delicioase clătite din București

Meniul Madame B. vă oferă opţiuni delicioase, pentru orice moment al zilei. Toate reţetele noastre au fost rafinate în timp de gusturile clienților noștri, cu ajutorul măiestriei în bucătărie a chefilor. Respectul pentru calitatea produsului final vine încă din ingredientele pe care le alegem, iar rețetele sunt simple, tocmai pentru a regăsi în farfurie echilibrul și gustul fiecărui ingredient.

Livrăm cele mai delicioase clătite la domiciliu, zilnic, între 11:00-18.00, sau pot fi ridicate direct din locația noastră de pe Splaiul Unirii 49! Facem zilele petrecute acasă mai gustoase!

Tot ce aveți de făcut atunci când vă este dor de noi, de gustul clătitelor noastre sau de atmosfera de aici, este să comandați direct la 0746030670 sau în pagina de livrări.
Vă mulțumim pentru că sunteți lângă noi și ne susțineți! Aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!

Cele mai delicioase clătite de la Madame B îți sunt livrate la domiciliu sau pot fi ridicate direct din locația noastră de pe Splaiul Unirii 49! Zilnic, 11-18.00.

Call Now Button