Clătite delicioase pentru fiecare moment al zilei!

Blog

Cele mai delicioase clătite din București / Blog  / Madame B livrează cele mai delicioase clătite la domiciliu

Madame B livrează cele mai delicioase clătite la domiciliu

În industria HoReCa lucrează în prezent peste 300.000 de angajați care sunt afectați de situația actuală. De aceea este important ca bucătăriile restaurantelor să rămână deschise iar afacerile din industrie să se adapteze la noul context. Continuarea preparării mâncării și băuturilor pentru livrarea la domiciliu este o modalitate prin care restaurantele pot rămâne deschise și își pot păstra angajații.

Cu o varietate de peste 50 de tipuri de crêpes și pancakes, încercăm să satisfacem de fiecare dată gustul desăvârșit al fiecăruia dintre oaspeții noștri. Fie că îți plac clătitele în stil franțuzesc (crêpes), fie că le preferi pe cele americane (pancakes), ai de unde alege: avem o mulțime de combinații de arome pentru toate gusturile!

tort de clatite cu crema de ciocolata

Cele mai delicioase clătite din București

Meniul Madame B. vă oferă opţiuni delicioase, pentru orice moment al zilei. Toate reţetele noastre au fost rafinate în timp de gusturile clienților noștri, cu ajutorul măiestriei în bucătărie a chefilor. Respectul pentru calitatea produsului final vine încă din ingredientele pe care le alegem, iar rețetele sunt simple, tocmai pentru a regăsi în farfurie echilibrul și gustul fiecărui ingredient.


Vă mulțumim pentru că sunteți lângă noi și ne susțineți! Aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!

Call Now Button