Clătite delicioase pentru fiecare moment al zilei!

Blog

Cele mai delicioase clătite din București / Blog  / Clătitele – în topul mâncărurilor preferate ale gurmanzilor din toată lumea
Clatite delicioase Bucuresti

Clătitele – în topul mâncărurilor preferate ale gurmanzilor din toată lumea

Clătitele reprezintă unul dintre cele mai consumate și mai gătite deserturi. Rude vechi ale pâinii, lipiei şi chiar ale blatului de pizza, clătitele s-au răspândit peste tot, de cele mai multe ori schimbându-şi ba compoziţia, ba aspectul. Spre exemplu, în America, amestecul pentru clătite conţine şi praf de copt şi e prăjit într-o formă mai pufoasă şi mai groasă, în timp ce în Asia grosimea diferă de la o zonă la alta, dar clătita este umplută cam peste tot cu ingrediente sărate (brânză, carne, legume); în Africa, pe de altă parte, clătitele sunt suport pentru diferitele sosuri şi humus-uri.
Germanii le consumă deopotrivă ca desert şi ca blat moale la care adaugă diverse topping-uri sărate, în timp ce europenii de gintă latină păstrează destinaţia, reţeta şi aspectul clătitelor realizate de greci în Antichitate.
Madame B vă oferă opțiuni delicioase pentru gusturi raffinate

Cu o varietate de peste 50 tipuri de crêpes și pancakes, încercam să satisfacem de fiecare dată gustul desăvârșit al fiecăruia dintre oaspeții noștri.
Respectul pentru calitatea produsului final vine odată cu ingredientele pe care le alegem, iar rețetele sunt alese cu grijă pentru a pune în valoare gustul fiecărui preparat. Fie că îți plac clătitele în stil franțuzesc (crêpes), fie că le preferi pe cele americane (pancakes), ai de unde alege: avem o mulțime de combinații de arome pentru toate gusturile!

Vă mulțumim pentru că sunteți lângă noi și ne susțineți! Aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!

Call Now Button