Clătite delicioase pentru fiecare moment al zilei!

Blog

Cele mai delicioase clătite din București / Blog  / Clătitele – în topul mâncărurilor preferate ale gurmanzilor din toată lumea
Clatite delicioase Bucuresti

Clătitele – în topul mâncărurilor preferate ale gurmanzilor din toată lumea

Clătitele reprezintă unul dintre cele mai consumate și mai gătite deserturi. Rude vechi ale pâinii, lipiei şi chiar ale blatului de pizza, clătitele s-au răspândit peste tot, de cele mai multe ori schimbându-şi ba compoziţia, ba aspectul. Spre exemplu, în America, amestecul pentru clătite conţine şi praf de copt şi e prăjit într-o formă mai pufoasă şi mai groasă, în timp ce în Asia grosimea diferă de la o zonă la alta, dar clătita este umplută cam peste tot cu ingrediente sărate (brânză, carne, legume); în Africa, pe de altă parte, clătitele sunt suport pentru diferitele sosuri şi humus-uri.
Germanii le consumă deopotrivă ca desert şi ca blat moale la care adaugă diverse topping-uri sărate, în timp ce europenii de gintă latină păstrează destinaţia, reţeta şi aspectul clătitelor realizate de greci în Antichitate.
Madame B vă oferă opțiuni delicioase pentru gusturi raffinate

Cu o varietate de peste 50 tipuri de crêpes și pancakes, încercam să satisfacem de fiecare dată gustul desăvârșit al fiecăruia dintre oaspeții noștri.
Respectul pentru calitatea produsului final vine odată cu ingredientele pe care le alegem, iar rețetele sunt alese cu grijă pentru a pune în valoare gustul fiecărui preparat. Fie că îți plac clătitele în stil franțuzesc (crêpes), fie că le preferi pe cele americane (pancakes), ai de unde alege: avem o mulțime de combinații de arome pentru toate gusturile!

Madame B oferă livrări la domiciliu

Madame B își continuă activitatea prin livrare la domiciliu, respectând angajamentul cu privire la regulile și măsurile de siguranță emise de autorități.

În contextul noilor măsuri anunțate de Ministerul Afacerilor Interne și Grupul de Comunicare Strategică, prin care se suspendă servirea și consumul produselor alimentare și băuturilor în hoteluri, restaurante și cafenele, Madame B continuă să preia comenzi, pe care curierii de la Foodpanda și Takeaway (două dintre platformele de livrări pe care ne bazăm) vor continua să le livreze clienților nostri dragi, în cele mai sigure condiții. Mai mult, Madame B preia și comenzi direct în restaurant, numărul de telefon 0746030670, pentru livrare prin curierii proprii sau pentru ridicarea de către client a comenzii direct de la restaurant.
În acest fel, ne ajutați să trecem peste această perioadă dificilă pentru toate restaurantele din România.

Livrăm cele mai delicioase clătite la domiciliu, zilnic, între 11:00-18.00, sau pot fi ridicate direct din locația noastră de pe Splaiul Unirii 49! Facem zilele petrecute acasă mai gustoase!

Tot ce aveți de făcut atunci când vă este dor de noi, de gustul clătitelor noastre sau de atmosfera de aici, este să comandați direct la 0746030670 sau în pagina de livrări. Vă mulțumim pentru că sunteți lângă noi și ne susțineți! Aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!

Cele mai delicioase clătite de la Madame B îți sunt livrate la domiciliu sau pot fi ridicate direct din locația noastră de pe Splaiul Unirii 49! Zilnic, 11-18.00.

Call Now Button