Clătite delicioase pentru fiecare moment al zilei!

Blog

Cele mai delicioase clătite din București / Blog  / 5 trucuri pentru cele mai delicioase clătite
Trucuri pentru clatite delicioase

5 trucuri pentru cele mai delicioase clătite

Clătitele au o istorie bogată și au rămas un deliciu culinar extrem de apreciat chiar si in zilele noastre. De-a lungul anilor, bucătarii, de la cei din Grecia Antică până la artizanii contemporani, le-au schimbat compoziția și aspectul, menținându-le astfel în topul mâncărurilor preferate de gurmanzii din toată lumea. Iată 5 secrete pentru a obține cele mai bune clătite:

  1. Este recomandat să folosiți o faină cu mai putțn gluten, precum cea pentru patiserie. Făina pentru pâine va face clătitele dense și prea elastice.
  2. Nu mixați prea mult ingredientele. Atunci când ingredientele sunt amestecate prea mult timp vor elibera glutenul din făina. Combinați mai intâi ingredientele uscate într-un bol și pe cele umede într-un altul. Abia apoi combinați-le treptat, pentru a evita formarea cocoloașelor.
  3. În loc de lapte dulce, folosiți lapte bătut pentru a obține clătite mai pufoase. Asta pentru că laptele bătut are mai mulți acizi care vor acționa mai bine asupra agenților de creștere (praful de copt) și vor da o textură aerată clătitelor.
  4. Aluatul de clătite americane trebuie să fie mai gros decât cel pentru clătitele obișnuite. Altfel, se va întinde prea mult în tigaie. Lăsați-l să se odihnească timp de 30 de minute, astfel încat să obțineți clătite aerate și ușoare.
  5. Pentru un exterior delicat rumenit și o formă frumoasă, clătitele au nevoie de căldură distribuită unform.

Madame B. vă oferă opţiuni delicioase pentru gusturi rafinate

Cu o varietate de peste 50 tipuri de crêpes și pancakes, încercăm să satisfacem de fiecare dată gustul desăvârșit al fiecăruia dintre oaspeții noștri.
Respectul pentru calitatea produsului final vine odată cu ingredientele pe care le alegem, iar rețetele sunt alese cu grijă pentru a pune în valoare gustul fiecărui preparat. Fie că îți plac clătitele în stil franțuzesc (crêpes), fie că le preferi pe cele americane (pancakes), ai de unde alege: avem o mulțime de combinații de arome pentru toate gusturile!

Lavanda Pancake

Madame B oferă livrări la domiciliu

În contextul noilor măsuri anunțate de Ministerul Afacerilor Interne și Grupul de Comunicare Strategică, prin care se suspendă servirea și consumul produselor alimentare și băuturilor în hoteluri, restaurante și cafenele, Madame B continuă să preia comenzi, pe care curierii de la Foodpanda și Takeaway (două dintre platformele de livrări pe care ne bazăm) vor continua să le livreze clienților nostri dragi, în cele mai sigure condiții. Mai mult, Madame B preia și comenzi direct în restaurant, numărul de telefon 0746030670, pentru livrare prin curierii proprii sau pentru ridicarea de către client a comenzii direct de la restaurant.
În acest fel, ne ajutați să trecem peste această perioadă dificilă pentru toate restaurantele din România.

Tot ce aveți de făcut atunci când vă este dor de noi, de gustul clătitelor noastre sau de atmosfera de aici, este să comandați direct la 0746030670 sau în pagina de livrări. Vă mulțumim pentru că sunteți lângă noi și ne susțineți! Aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!

Cele mai delicioase clătite de la Madame B îți sunt livrate la domiciliu sau pot fi ridicate direct din locația noastră de pe Splaiul Unirii 49! Zilnic, 11-18.00.

Call Now Button