Clătite delicioase pentru fiecare moment al zilei!

Blog

Cele mai delicioase clătite din București / Blog  / Cele mai delicioase torturi de clătite
tort de clatite

Cele mai delicioase torturi de clătite

Tortul reprezintă desertul favorit pentru mici şi mari, o prăjitură care conferă un aer de sărbătoare în orice ocazie. Indiferent de tradiţii şi obiceiuri, tortul reprezintă o bucurie nelipsită la aniversări, un deliciu care oferă o delectare dulce unei zile speciale.

Indiferent de compoziție, tematică, decorațiuni sau dimensiune, tortul a rămas unul dintre deserturile preferate ale personelor de toate vârstele.

De ce să alegi un tort de clătite?

La Madame B veți descoperi reinterpretări moderne ale unor rețete clasice de clătite, dar și combinații inedite de arome, gusturi și texturi. Din acest motiv, ne-am gândit să interpretăm și rețeta de tort aniversar, înlocuind blatul tradițional cu clătite (crepes).

Tortul de clătite, spre deosebire de cel tradițional, este mai consistent, dar în același timp, datorită compoziției sale bogate în fructe și în arome naturale, este deosebit de răcoros și delicios.

În plus, tortul de clătite va uimi invitații prin ineditul său și vă va convinge, așa cum vă vor confirma și invitații, că ați făcut cea mai bună alegere pentru momentul aniversar.

De ce torturile de clătite de la Madame B?

Torturile de clătite de la Madame B vă vor încânta, cu siguranță, atât prin gust cât și prin aspect. În cazul în care doriți un tort personalizat, veți putea alege ingredientele de bază, iar noi vom avea grijă să vă depășim așteptările.

Nu este vorba numai de gust și de aspect, ci și de sănătatea fiecărui client al nostru. De aceea, toate cremele folosite în prepararea torturilor de clătite sunt 100% naturale, întrucât nu folosim deloc prafuri sau creme instant de tipul celor folosite în cele mai multe cofetării.

Madame B oferă livrări la domiciliu și pentru delicioasele torturi de clătite

Madame B continuă să preia comenzi, pe care curierii de la Foodpanda și Takeaway (două dintre platformele de livrări pe care ne bazăm) vor continua să le livreze clienților nostri dragi, în cele mai sigure condiții. Mai mult, Madame B preia și comenzi pentru clătite sau torturi de clătite direct în restaurant, sau la numărul de telefon 0746030670.

Transportul este GRATUIT în București pentru comenzi de minim 150 lei!

Transport GRATUIT în Județul Ilfov pentru comenzi de minim 200 lei!

Prin urmare, tot ce aveți de făcut atunci când vă este dor de noi, de gustul clătitelor noastre sau vreți să comandați un tort de clătite pentru un eveniment special, este să comandați direct la 0746030670 sau în pagina de livrări.

Vă mulțumim pentru că sunteți lângă noi și ne susțineți! Aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!❤️

CELE MAI DELICIOASE TORTURI DE CLĂTITE DE LA MADAME B ÎȚI SUNT LIVRATE LA DOMICILIU SAU POT FI RIDICATE DIRECT DIN LOCAȚIA NOASTRĂ DE PE SPLAIUL UNIRII 49! ZILNIC, 11-18.00.

Call Now Button