Clătite delicioase pentru fiecare moment al zilei!

Blog

Cele mai delicioase clătite din București / Blog  / Torturile de clătite Mille Crepes
tort de clătite Mille Crepes

Torturile de clătite Mille Crepes

Ce sunt torturile de clătite Mille Crepes?

Tortul Mille Crepes este un tort de clătite ce nu presupune coacere, format din 20 de straturi de crepes subțiri, separate fiecare cu o cremă. Cuvântul mille feuille înseamnă „o mie de straturi”, ceea ce implică multe straturi de clătite. Acest tort are un gust delicios și are o textură excelentă. Este dens, cremos, și aromat, cu o serie de texturi încântătoare în fiecare strat al său desăvârșit cu cremă proaspătă din diferite arome. Clătitele sunt făcute cu făină, ouă, zahăr și lapte.

Numărul straturilor unui tort de clătite pot varia de la 20 și pot ajunge chiar și la o sută de straturi. Totul depinde de rețetă și de bucătar, dar și de cerința clientului. Un tort de nuntă trebuie să fie ceva mai înalt și să ajungă la mai multe persoane, pe când un tort aniversar poate fi făcut și pentru 6-8 persoane.

De ce să alegi torturile Mille Crepes?

Torturile Mille Crepes sunt populare în Statele Unite, în special în New York, dar și în Franța. Torturile de clătite de acest fel pot varia prin folosirea a diferite creme, straturi și chiar diferite stiluri.

Torturile Mille Crepes sunt foarte delicioase, iar combinația de textură și aromă este irezistibilă! Mai mult decât atât, puteți adăuga și alte ingrediente pentru a spori și mai mult aroma torturilor de clătite, spre exemplu fructe de sezon.

Vă doriți un tort Mille Crepes personalizat? Alegeți dumneavoastră ingredientele de bază iar noi vom avea grijă să vă depășim așteptările!

Alege torturile de clătite de la Madame B!

Torturile de clătite de la Madame B vă vor încânta, cu siguranță, atât prin gust cât și prin aspect. În cazul în care doriți un tort personalizat, veți putea alege ingredientele de bază, iar noi vom avea grijă să vă depășim așteptările.

Respectul pentru calitatea produsului final vine odată cu ingredientele pe care le alegem, iar rețetele sunt alese cu grijă pentru a pune în valoare gustul fiecărui preparat. Toate cremele folosite în prepararea torturilor noastre de clătite sunt 100% naturale, întrucât nu folosim deloc prafuri sau creme instant de tipul celor folosite în cele mai multe cofetării.

Vă mulțumim pentru că sunteți lângă noi și ne susțineți! Aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!

COMANDĂ ACUM UN TORT DE CLĂTITE!

Call Now Button